Norrgården och Södergården

Norrgården & matsalsbyggnaden

Huset har 36 bäddar i 4-bäddsrum med dusch och toalett, ett konferensrum med plats för 20 personer och ett mindre grupprum. Detta hus hyrs alltid ut tillsammans med matsalsbyggnaden då det saknas kök i huset.

Matsalen rymmer upp till 70 personer och har en öppen spis. Köket är ett basutrustat storhushållskök med varmluftsugn och stekbord. Det finns en stor kyl samt två normalstora kylskåp och två frysar. Diskar gör man i avskilt diskrum. I anslutning till köket finns det serveringsdisk där man kan duka fram maten för självservering.

Södergården

Södergården är ett mindre hus med 28 bäddar, 24 bäddar i 4-bäddsrum med dusch & toalett och 4 bäddar i dubbelrum med dusch & toalett i korridorren. Huset har en mindre matsal och ett kök, utrustat som ett vanligt kök med diskmaskin för 12 kuvert. Hyr man bara Södergården har man inte tillgång till storkök och matsal vilket innebär att man kan vara maximalt 24 gäster. Skall man vara där mer än något dygn rekommenderar vi att man är färre för att det skall fungera med matlagning och förvaring av mat.

OBSERVERA att hyra för vårt kapell inte ingår i priset nedan.

Beställning av mat

Vi tillhanda håller inte längre någon servering av mat i egen regi utan samarbetar med en lokal företagare på Gålö, Stegsholms gård. Där kan du beställa både helpension eller enstaka måltider, men var ute i god tid, vissa perioder har de väldigt mycket att göra.

Du kan kontakta Åse som är ansvarig, via e-post info@stegsholmsgard.se eller per telefon 070-237 89 36.

Priser

Norrgården & Södergården, 64 bäddar samt storkök & matsal:

Typ Pris/dygn
Första dygnet 14 400:-
Följande dygn 12.300:-
Extra timmar 800:-/påbörjad timme

Norrgården, 36 bäddar, storkök & matsal:

Typ Pris/dygn
Första dygnet 10100:-
Följande dygn 9000:-
Extra timmar 650:-/påbörjad timme

Södergården, 28 bäddar med litet kök:

Typ Pris/dygn
Första dygnet 7000:-
Följande dygn 5900:-
Extra timmar 500:-/påbörjad timme

Med reservation för eventuella prishöjningar.