Boende

Rum med utsikt

Hitta ditt favoritrum! På Klubbensborg kan vi erbjuda 14 rum som alla ser olika ut och har lite olika standard. Vandrarhemsrum med våningssängar eller små rum i ett hus från 1600-talet där det är mysigt att bo men lågt i taket och pensionatsrum med sängar av hotellstandard. Från de flesta rummen kan man se Mälaren, en del har en hänförande sjöutsikt. Bor du i våra pensionatsrum har du toalett och dusch nära rummet. Alla gäster har tillgång till kök eller pentry.

Vi har även två lägenheter för uthyrning. Tvärvillan, ett fristående hus med två trebäddsrum, matrum, kök och badrum och en underbar glasveranda som kan användas på sommaren. En trappa upp i Sjövillan hyr vi ut en lägenhet med ett sovrum med tre bäddar, vardagsrum med bäddsoffa och kök.

Campingen är öppen 15 maj – 15 september. Vår camping är inte så stor men ligger ett stenkast från Mälaren. Vi har inga campingtomter utan placerar våra gäster med erforderligt säkerhetsavstånd och vi tillåter inte förtält. Vi har ett litet mindre område för er med små tält där man inte kan ta in bil och med en fin utsikt över Mälaren.