Camping 15/5 – 17/9

Camping 2023 Pris/natt
Husvagn utan förtält/husbil 350:-
Husvagn utan förtält/husbil med el 380:-
Tält för 1 pers utan bil 165:-
Tält för 2-3 pers utan bil 280:-
Tält 1-2 pers + MC 290:-
Tält max 5 pers* + bil 350:-
Tält max 5 pers* med el + bil 380:-

* Max 3 vuxna.

Vi kan endast ta emot husvagnar upp till 6 meter och husbilar som inte väger mer än 4000 kilo. Observera att det inte är tillåtet med förtält eller annat tält i anslutning till husvagn/husbil. Betalning kan endast ske med kort.

Att bo på vår camping

Vår standard är enkel, till Klubbensborgs camping kommer man för den fantastiska miljön vid Mälarens strand och närheten till Stockholm. Vi har inga campingtomter på vår camping utan placerar våra gäster med erforderligt säkerhetsavstånd beroende på om man har husbil, husvagn eller tält. Vi tillåter markis utan väggar men inte förtält på grund av utrymmesskäl, vi gör inga undantag. På grund av närheten till våra kulturmärkta hus från 1700- och 1800 talet är det inte tillåtet att elda eller grilla med kolgrill.  Alla gäster har tillgång till ett mindre kök med 4 spishällar med 2 plattor. Det finns ett större tält med bord och bänkar som fungerar som mat- och samlingsrum,  där man även har tillgång till WiFi. Det finns inga kylar eller frysar på campingen, men vi erbjuder utbyte av kylklampar.  Det finns två kombinerade duschar/toaletter, 4 separata toaletter och 3 separata duschar. Vi tar inte emot sällskap utöver två husvagnar/husbilar och vi reserverar upp till fem platser per dygn. Vår camping tar endast emot gäster som tillfälligt besöker Stockholm, maximalt 7 nätter kan man bo hos oss.

Området

På området finns det ett café och det finns fina platser att sitta på och njuta av utsikten över Mälaren, vi kan även erbjuda bad från vår  brygga och från stenhällarna runt halvön. Det finns även platser där det är enklare att komma ner i vattnet men då måste man ha badskor. Endast ett par hundra meter från campingen finns en fin lekplats för barn och knappt 2 km  från Klubbensborg finns Mälarhöjdsbadet med sandstrand och hopptorn samt utegym. Från Fridhems brygga, på ca 10 minuters promenadavstånd, kan du ta Drottningholmsbåten till och från Stadshuset eller Drottningholm.

Hundar och katter

Hundar/katter som kommer från länder utanför Sverige måste ha pass.

Reservation för ev. prishöjningar.