Låtskrivarläger/Musikkollo

Betelkyrkan och Klubbensborg inbjuder dig som är från 10 år och uppåt att delta på våra låtskrivarläger och musikkollo i sommar.

Låtskrivarläger på Lindholmen:
Datum:  13-17 juni, 2022
Klockan: 9.00-16.00
Plats: Vi träffas på Klubbensborg, Klubbensborgsvägen 27, och åker båt ut till Lindholmen, sista dagen har vi avslutning med uppspelning på Klubbensborg.
Ålder: 10 år och uppåt (det år man fyller 10)
Kostnad: 1900:-
Antal platser: 20, vi måste ha minst 15 deltagare för hålla lägret.
Antal ledare: 3-4 beroende på antal deltagare.

Musikkollo i Betelkyrkan:
Datum: 8-12 augusti, 2022
Tid: 9.30-16.00
Plats: Betelkyrkan, Storsvängen 30, och vi går till Klubbensborg för att äta lunch och bada.
Ålder: 10 år och uppåt (det år man fyller 10)
Kostnad: 1900:-
Antal platser: 25, vi måste ha minst 15 deltagare för att ordna kollot.
Antal ledare: 3-5 beroende på antal deltagare.

Sista anmälningsdag för båda är: 1 maj.

På Lindholmen i början av sommaren kommer vi att rikta in oss på att skriva egna låtar. De dagarna passar även för dig som är lite äldre och tycker om att skriva texter och skapa egen musik. Lindholmen är en liten mysig ö i Mälaren, vi åker båt dit från Klubbensborg. Natuligtvis kommer det att finnas tid för bad och annat kul!

På kollot i Betelkyrkan spelar och skapar vi musik, ha rytmiklekar, och lite annat och naturligtvis bad! Vi är  i huvudsak i Betelkyrkan i Mälarhöjden och promenerar ner till Klubbensborg för att äta lunch och bada.

Observera att båda akiviteterna sker dagtid det är ingen övernattning!

Anmälan sker till kristina@klubbensborg.se skriv kolloanmälan i ämnesfältet. De uppgifter som behövs är barnets namn och personnummer samt postadress, e-post och telefon som vi kan nå er på under lägret/kollot. Vi kommer att skicka en faktura på kostnaden som skall vara betald innan kollot börjar.