Låtskrivar läger/Musikkollo

Betelkyrkan och Klubbensborg inbjuder dig som är från 10 år och uppåt att delta på våra låtskrivarlägger och musikkollo i sommar.

Låtskrivarläger på Lindholmen:
Datum: 11-17 juni 2020 med uppehåll för lördag och söndag.
Klockan: 9.00-16.00
Plats: Vi träffas på Klubbensborg, Klubbensborgsvägen 27, och åker båt ut till Lindholmen, sista dagen har vi avslutning med uppspelning på Klubbensborg.
Ålder: 10 år och uppåt (det år man fyller 10)
Kostnad: 1600: –
Antal platser: 20, vi måste ha minst 15 deltagare för hålla lägret.
Antal ledare: 3-4 beroende på antal deltagare.

Musikkollo i Betelkyrkan:
Datum: 10-14 augusti 2020.
Tid: 9.30-15.45
Plats: Betelkyrkan, Storsvängen 30, och vi går till Klubbensborg för att äta lunch och bada.
Ålder: 10 år och uppåt (det år man fyller 10)
Kostnad: 1600:-
Antal platser: 25, vi måste ha minst 15 deltagare för att ordna kollot.
Antal ledare: 3-5 beroende på antal deltagare.

Sista anmälningsdag för båda är: 22 maj.

I år kommer vi att organisera oss lite annorlunda, på Lindholmen i början av sommaren kommer vi att rikta in oss på att skriva egna låtar. De dagarna passar även för dig som är lite äldre och tycker om att skriva texter och skapa egen musik. Linholmen som är en liten mysig ö i Mälaren och vi åker båt från Klubbesborg. Natuligtvis kommer det att finnas tid för bad även i år!

På kollot i Betelkyrkan blir det som det bruka med att spela och skapa musik, ha rytmiklekar, och lite annat och naturligtvis bada! Vi är  i huvudsak i Betelkyrkan i Mälarhöjden men då går vi ner till Klubbensborg för att äta lunch och bada.

Observera att båda akiviteterna sker dagtid det är ingen övernattning!

Anmälan sker till kristina@klubbensborg.se skriv kolloanmälan ämnesfältet. De uppgifter som behövs är barnets namn och personnummer samt postadress, e-post och telefon som jag kan nå er på. Vi kommer att skicka en faktura på kostnaden som skall vara betald innan kollot börjar.